Nieuwjaars borrel /  Ledenvergadering

Hoe lekker kan het zijn als je voor aanvang van de ledenvergadering buiten in de ijskou door de secretaris en voorzitter van de vereniging opgewacht wordt met een heerlijke prosecco en een warm gepoft oestertje of met snippers van whiskyvat gerookte zalm?

Het bleek de opmaat voor een zeer gezellige en druk bezochte ledenvergadering tevens nieuwjaarsreceptie van de Ondernemers Vereniging Woudrichem zoals deze op 16 januari jl in de Teerkamer gehouden werd. De in totaal 49 aanwezigen gingen unaniem akkoord met het werkplan 2017 - 2019 van het algemeen bestuur en daarmee is de koers voor de komende periode uitgezet. 

Centraal binnen de plannen staat dat de leden zelf actief de activiteiten uitvoeren. Bij het 7 koppige bestuur melden zich 11 vrijwilligers aan en dat lijkt voldoende op de activiteiten op te starten. Na het formele gedeelte was er ruimte en tijd om eens goed met elkaar 'bij te praoten' of juist om nader kennis te maken. En ook hier weer heerlijke hapjes die door diverse leden gratis ter beschikking werden gesteld.

Het bestuur en de leden kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond en een voorspoedige start in 2017.

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door Boon’s Markt Woudrichem, De Teerkamer, Pop-up kook- studio Heerlijk en Eerlijk, Ijssalon Baks, Maaike Kampert fotografie, Pannekoekenbakker Woudrichem, restaurant Kruiden en Jasmijn, Restaurant De Stroming en Wylax International.